Blog,Haven,Haven i 2012

Jaa Sne

 
Da vi stod op i morges var der hvidt over det hele, så lige så snart vi havde spist morgenmad, gik vi ud i det fine vejr. Vi startede med at gå lidt rundt om huset og så gik vi ud for at rydde fortovet, sneen var så let at man kunne feje det væk fra fortovet.
Da fortovet var fint gik Casper og jeg en tur ned af vejen og hilste på naboerne der over var ude for at skovle sne, Casper syntes det var rigtig hyggeligt, men ville helst gå ude på vejen hvor der var ryddet.
 
Da vi kom ind igen fik Casper en kakao-brik og så sad vi og så tegnefilm.
 
 

Casper var vågnet meget tidligt her til morgen så da kl nærmede sig 11 var han  putte-klar, Flemming nåede dårlig nok at gå ud af indkørslen med barnevognen før han faldt i søvn.

Jeg havde en halv aftale med min veninde Gitte og vi aftale så at mødes oppe på Kafka og drikke café latte, vi fik rigtig hygge-snakket, det er længe siden vi sidst havde mødtes så der var meget at snakke om, vi blev enige om at vi hellere måtte blive lidt bedre til at finde tid når ungerne er lagt i seng. Gitte er fra min mødregruppe og vi har bare talt så godt samme fra den dag vi mødtes.

Da jeg kom hjem igen var Casper vågne igen og de havde lige spist frokost, Flemming ville gerne spille lidt computer, så Casper og jeg tog ned og hanlede i brugsen, så vi kunne bage nogle boller.
Jeg havde ikke fået nogen vognmønt med, så vi måtte gå rundt inde i brugsen, Casper ville rigtig gerne trække rundt med kurven så det fik han lov til, mens jeg fandt alt det vi skulle have.

Da vi skulle hjem igen stoppede Casper lige op og kiggede på kagerne i bageren, han syntes sikkert at de så meget lækre ud.

Da vi havde spist var det bade tid, Casper elsker at være i bad, jeg sang nogle sange for ham ude i badet og jeg tror at de har leget “bjørnen sover” nede i vuggestuen, for da jeg begyndte at synge den , gik han op af badet og lagde sig på gulvet med rumpen lige i vejret, det var rigtig sødt.
Der blev sunget en hel masse sange resten af aftenen og så var det pludselig sengetid.

Super skøn weekend har det bare været.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *