Blog

Ferie til tyrkiet i vente

Jeg har lige fået af vide at vores ferie til efteråret som vi skal på sammen med hele Flemmings familie, bliver en tur til Tyrkiet med all inclusive, det bliver bare så dejligt og så bliver det jo meget billigt for os, da vi jo i forvejen kun skal betale lommepengene, så der bliver nok råd til et par tasker og sko håber jeg.
Jeg har aldrig været på sådan en ferie før og har heller aldrig været i tyrkiet før, så ihh hvor jeg bare glæder mig.
Hele familien bliver inviteret på ferie fordi Flemmings bedste forældre har guld bryllup og de ville hellere afsted på ferie med os alle sammen end at holde en stor fest. Det er den 3. ferie de invitere på i løbet af de sidse år, det er bare så pænt af dem. Vi er bare heldige.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *