Blog

Kakaomælk, hygge og middag

I dag sov Casper længe, det var skønt, jeg vågnede 7:30 af mig selv og Casper 7:45, det er så skønt at vågne og føle sig udhvilet og ikke føle at man bliver vækket.

De vi stod op legede vi i stuen og derefter begyndte vi at bage boller, vi var løbet tør for kakaomælk så Casper og jeg cyklede en tur i fakta, da vi kom ind opdagede Casper en kølemontre fyldt med ½ liters Matilde kakao-brikker og han måtte bare havde sådan en, så vi købte et par stykker og så også nogle små brikker. Da vi kom ud fra fakta satte vi od på bænken og drak kakaomælk, Casper syntes at det var meget hyggeligt og han hoppede nærmest af glæde da jeg satte sugerøret i kakaomælken, han rendte også lidt rundt på legepladsen og så cyklede vi hjem igen.
Da vi kom hjem bagte vi bollerne færdige og vækkede Flemming – meget hyggelig morgen.
Da Casper var lagt ud og sove middagslur gjorde jeg lidt rent og så satte jeg mig og begyndte på babytæppet, ihh det havde jeg bare glædet mig så meget til. Casper sov ikke en særlig lang lur, men jeg nåede da alligevel et godt stykke.
Da kl nærmede sig 15:30 kom Jeanette hun skulle også med hjem til Liselotte og Allan.
Vi sad og legede med Casper inden vi skulle ud af døren.
Det var en rigtig hyggelig aften og vi fik godt nok snakket en hel del. Da vi så kom hjem og Casper var puttet kunne jeg sætte mig og strikke videre på babytæppet.
Skøn skøn søndag.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Det er en rigtig pæn baggrund du har fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *