Blog,Casper

Babyetæppe og melodi grand prix

Da vi satte os og for at spise morgenmad ringede Mor og vi aftalte at tage en tur i Fields, hun skulle købe en lille gave til Sabines lille dreng og jeg skulle have noget lyseblåt garn til det babytæppe jeg vil lave til min lille nevø. Så da Casper var lagt ud og sove kørte jeg ud til mor og far og så kørte mor og jeg i Fields, vi fik rigtig hygget os og vi fik både købt gaver til den lille og garn til mig. Vi ledte også efter en ligge plastik hammer til Casper, men det kunne man bare ikke få nogen steder, så det må jeg nok finde på nettet en dag. Casper er helt vild med med en lille rød hammer nede i vuggestuen, så det kunne være fint også at han en han kunne hygge med her hjemme.

Da jeg kom hjem ryddede vi lidt op for Jeanette skulle komme på besøg.

Ved middagstid kom Jeanette, jeg lavede Enebærgryde til aftesmad og det smagte super godt og til dessert-hygge til melodi grand prix lavede jeg frugtsalat med råcreme.
Vi hyggede os rigtig med at se melodi grand prix, jeg syntes ikke at der var så mange gode sange og jeg syntes ikke at den der vandt var særlig egnet til melodi grand prix – tror ikke rigtig på at vi kan vinde det internationale melodi grand prix til maj, men skal da se det alligevel.
Da programmet var slut og vi begge var trætte, lånte Jeanette vores bil til at køre hjem i, vi skal alligevel være sammen igen i morgen.

Jeg havde rigtig meget lyst til at starte på babytæppet, men viste at jeg ville komme alt for sent i seng hvis jeg gik i gang, så jeg smuttede i seng i stedet for.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *