Blog,Casper

Mor og Far på besøg

I dag har vi haft besøg af mine forældre og Sabine kom også lige et smut forbi.

Mor og far kom ved 12 tiden, mor og jeg skulle nemlig kigge på hendes nye blog og jeg skulle vise hende hvordan man ændre forskellige ting.
Mor og Far havde taget kage med fra bageren og de have også været et smut forbi havecebteret og købt en lille blomst og en lille forårs pige til mig – jeg er bare så heldig.

Casper sov en lang lur, men han havde jo næsten heller ikke sovet i nat, eller rettere, han har ikke sovet i nat. Så da han vågnede kl 15 spiste vi alle sammen frokost sammen, jeg havde stegt torskerogn og kogt æg så der var lidt af hvert, det var en rigtig god frokost.
Casper var rigtig glæad for at se mormor og morfar, og de havde også en rigtig fin bog med til ham, som han er meget glad for – han kigger rigtig tit i den, specielt på den side hvor der er en dreng der er i badekar – Casper elsker jo at bade.

Da kl. blev omkring 17 kørte de hjem, jeg lavede aftensmad og Flemming hyggede med Casper.

Her til aften gik det meget bedre Casper bedte slet ikke om flasken inden sengetid – sådan en dygtig stor dreng.

Da Casper var puttet satte jeg mig og så “How I meet your mother” på netflix, jeg elsker bare den serie, ejg er startet helt forfra, og der er faktisk rimelig mange af de første afsnit jeg ikke har set før, men nu er jeg allegevel sådan en der kan se sådan noget serie 100 gange – elsker det bare.

Imens strikkede jeg videre på den lille kylling jeg var startet på tidligere, mens jeg guffede lakridsæg – num num.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *