Blog

Nytårsaften og nytårs dag

Vi har haft en rigtig dejlig Nytårs aften, vi var ikke så mange i år, men det gjorde skam ikke noget. Vi var 6 voksne og 2 børn.

Gæster: Karina, Henrik & Ryan, Steffen og Will

Jeg startede dagen med at lave kransekagen og champagnekagen færdig, det var rigtig hyggeligt, det drilelde mig lidt med den champagnekage, så jeg måtte ned og købe flere skumfiduser, så det tog lidt længere tid en forventet.

Tiden fløj afsted og lige pluselig kom Karina, Henrik & Ryan, jeg var værken klædt om eller havde fået ryddet færdig op, men pyt med det. Lidt efter kom Steffen også og så var vi fuldtallige.
Vi fik kældt om og så var vi også klar.

Jeg havde fået gjort det meste af forretten klar, den manglede bare at blive anrettet og det hyggede Karina og jeg mig med, mens mænderne sad i stuen og fik sig en “velkomst” øl.

Middagen var bare helt perfekt…

Menu:

Forret:
Lakserulle med cremefraiche dild citrus creme,
anrettet med salat og flûte.
Hvidvin

Hovedret:
Roastbeef med røsti kartofler,
whisky sauce & bearnaise sauce,
grønne bønne svøbt i bacon,
og flûte.
Rødvin

Dessert:
Champagnekage.
Champagne.
Casper ville kun spise flûte, den lille bandit…
Casper blev puttet til næsten normal sengetid og sov faktisk rigtig godt hele aftenen. Karina og Henrik havde dog mange problemer med at få lille Ryan til at falde til ro, men han er jo også kun 5 måneder, så han har jo ikke rigtig nogen fast rytme endnu.

Mænderne ekskusiv Henrik (Han skulle køre hjem) fik drukket en masse forskellige drinks og endte ud med at blevet temmelig fulde, det var ret sjovt at opsavere.
Da kl slog 12 fik vi kransekage og Champagne og Steffen, Will, Flemming og jeg var ude og se fyrværkeri og fyre lidt af, der var bare så meget flot fyrværkeri, jeg elsker bare fyrværkeri det er så flot og der var rigtig meget.

Da vi kom indenfor igen var folk ved at være trætte og begyndte så småt at tage hjem, da kl var halv 2 besluttede vi os for at gå i seng, og for at flytte Casper, som var lagt til at sove i vores soveværelse , ind på hans eget værelse, og det skulle vi aldrig have gjort – det resulterede i at han vågnede og ikke lagde sig til at sove igen før omkring kl 4.
Kl. 7:30 stod Casper og jeg så op og hyggede og lidt efter sod Will op og derefter vækkede jeg så Flemming, så spiste vi morgenmad alle sammen.

Der var bare såå meget oprydning, der stod flasker og glas både i stuen og i køkken alrummet og så var der konfettie og serpentiner over det hele, så da der var kommet lidt ro på det hele begyndte jeg at rydde op og støvsuge.
Ellers fik var bare rigtig slappet at og hygget os inden det igen er arbejdsdag i morgen.
Godt nytår…

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *