Blog

Weekend lige om hjørnet

Lige om lidt holder jeg weekend, det bliver bare så dejligt – hvor skal jeg bare nyde det.

I morgen skal jeg til fødselsdag hos en veninde fra mødregruppen, det bliver sikkert rigtig hyggeligt, imens hygger Casper og far der hjemme.

Søndag har jeg ikke nogen planer, Flemming talte om at ham måske skulle på arbejde, men han vidste det ikke endnu.

Jeg vil gerne få strikket på mit hals-rør jeg er ved at lave, jeg tror det bliver rigtig godt, ligger først billed op når den er færdig.

Jeg har fået lavet endnu en Casper side på bloggen, det er min Casper dagbog jeg har fået lagt ind, jeg skriver jævnligt i den mens Casper udvikler sig og bliver stor – førhen har den ligget i dropboxen, men jeg fik ikke rigtig fast i den så tit, så nu for jeg nok skrevet mere i den når jeg ser den stort set hver dag.

God weekend.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *