Blog,Casper

Afslappet lørdag

Casper var rigtig glad da han stod op, og vi hyggede os rigtig meget sammen.

Da Flemming stod op lunede vi boller og spiste boller med syltetøj og drak kakaomælk. Jeg fik startet på at sy Casper’s løve kostume, men stoppede da jeg havde lavet dragten og kun manglede manken, for ville alligevel ikke kunne nå at lave den helt færdig. Så jeg pakekde symaskinen sammen og begyndt at flette mere til tasken. Jeg fik også klippet en masse ud, det er en lidt langsommelig proces, men hyggeligt er det, til min næste taske har Flemming sagt at han kan komme “tape” på for mig ude på hans arbejde, da han sådan en laminerings maskine, som ligesom er en stor rulle tape der bliver varmet fast på papiret, så næste gang bliver det ikke lige så besværligt.

Til aftensmad lavede Flemming lasagne og den blev bare super god – elsker en god lasagne.

Flemming fik overtalt mig til at køre i 7-11 og købe chokolade, jeg var selv meget lækkersulten, så så svært var det ikke at overtale mig, jeg har gemt papiret fra chokoladerne, så måske en dag jeg har nok til at lave en taske af chokolade papir, det kunne være meget sjovt.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *