Blog, Casper

Dejligt med en cykeltur i sneen

Jeg har cyklet hjem fra arbejde i dag, det er ved at være længe siden jeg sidst har cyklet, så det var faktisk en rigtig dejlig tur, jeg havde godt med varm tøj på så jeg frøs i hvert fald ikke.

Da jeg kom hjem ryddede jeg op og støvsugede så der var pænt og rent til at holde weekend.

Jeg har fået en ide til en flettet taske af gavepapir, jeg har prøvet at gå igang med en før, men den blev aldrig færdig fordi jeg tænkte at den nok ville gå fo hurtig i stykke når den kun var lavet af papir, men så så jeg på nettet at der var en der havde kommet tape på papiret inden hun havde flettet det sammen og så holder det jo rigtig fint.

Så da jeg havde hentet Casper i vuggestuen kørte vi ned og handlede og jeg fik købt både gavepapir til tasken og gode bøffer til fredags-hygge-middag.

Flemming kom hjem lidt efter vi var kommet hjem og så fik vi eller hygget rigtig meget, jeg lavede hasselbagte kartofler, mens Casper og Flemming hyggede ved computeren og ipad’en.

Da vi havde spist så vi Disney sjov og drak kakao mælk, Casper er stadig ikke helt gå til at følge med så lang tid af gangen, men han hygger sig da med det.
Da Casper så var blevet puttet kunne jeg sætte mig og gå igang med min nye forårs taske, det er bare så hyggeligt at sidde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.