Blog,Casper

Marengs

Da jeg kom hjem i går blev Casper rigtig glad for at så mig, det er så dejligt at komme hjem til sådan en lille fyr der abre spiringer i armende på en når man træder ind af døren.

Da vi havde spist besluttede jeg mig for at bage marengs, det har jeg vidt ikke rigtig prøvet før. Det blev ikke lige så fine som dem man ser hos bageren og på nettet, men det ser dejlig hjemmebagte ud. De smagte osgå rigtig godt, så laver dem da gerne igen en anden gang.

Jeg har dem tilgengæld helt for mig selv, for hverken Flemming eller Casper ville have noget af dem, men de er jo også gode til en lille snack, hvis man har trang til lidt sødt, så de skal nok blive spist.
Jeg havde et par stykker med på arbejde, dem  har jeg nydt her sidst på dagen hvor energien er ved at være væk.

Jeg glæder mig til at komme hjem til min lille Casper der stadig er sløj, men han har det da bedre, vi har i hvert fald haft en rigtig god nat og han har fået sovet en rigtig god lur her i dag.

Flemming er ved at gå ud af sit gode skind af at være hjemme, han ville meget heller på arbejde, men det kan desværre ikke betale sig at jeg er hjemme med Casper, fordi jeg ikke har mere ferie tilbage, jeg ville elelrs gerne hygge rundt med min lille trold.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *