Blog,Casper

Lungebetændelse og mellemørsbetændelseCasper blev meget glad da han fik en appelsin juice,
han lyste helt op.I dag har Flemming været til lægen med Casper, og det er ikke bare astmatisk bronkitis, han har fået både lungebetændelse og mellemørebetændelse. Han skal også have noget andet inhalator medicin, noget forebyggende noget i stedet for den han har nu mod anfald.
Jeg glæder mig bar så meget til at komme hjem til min lille trold, har heldigvis fået lov til at kig tidligt i dag, så her om en god halv time smutter jeg hjemad til mit lille pus, kan slet ikke holde ud at han skal være syg.
Jeg håber han hurtigt kommer over det, måske kommer han slet ikke til fastelavn i vuggestuen her på fredag, det er bare så ærgeligt, de skulle rigtig hygge der nede og slå katten af tønden og spise fastelavnsboller.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *