Blog,Casper

Stille tirsdag

I dag er bare dømt slappe dag, jeg havde glædet mig så meget til at komme hjem og slet ikke skulle noget. Jeg var ovenikøbet så heldig at blive hentet fra arbejde og så kørte vi sammen ned og hentede Casper i vuggestuen.
Da vi kom hjem lavede Flemming aftensmad, så maden skulle jeg heller ikke stå for. Imens hyggede Casper og jeg med katten Choko og så lille nørd i tv.

Efter vi havde spist satte vi os ind i stuen og legede med lego og hyggede lige til det var sengetid.
Jeg er løbet tør for “How I meet your mother” afsnit, så Flemming prøvede at finde en ny Heidi-serie til mig og vi endte ud med serien “Glee”… Jeg må være faldet i søvn lige som 1. afsnit sluttede, nu er jeg lige vågnet på sofaen og kl er 23 og afsnittet er slut for længst. I morgen vi jeg prøve at se et afsnit mere og se om det fanger mig, nu vil jeg i hvert fald gå i seng.


Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *