Blog, Casper

Træt fredag

Casper har været i vuggestue i dag, han havde det helt fint da jeg kom hjemfra arbejde i går, det har nok bare været noget forbigående.

Det har været en dejlig rolig dag på arbejdet, men det er det næsten altid om fredage, det er så hyggeligt med morgenmad sammen med kollegaerne, man for rigtig snakket om alt muligt.

Flemming har arbejdet hjemme i dag så jeg har haft bilen, det har bare været så dejligt for nøj hvor er det bare koldt for tiden. Jeg har også kun cyklet en gang denne uge resten af dagende har jeg været heldig at blive kørt, jeg bliver gerne lidt længere på arbejde hvis det betyder at jeg ikke skal cykle hjem i minus 10 graders frost.

Casper sov rigtig dårligt i nat så jeg er godt træt, har glædet mig hele dagen til at ligge her på sofaen og slappe af.

Casper hyggede rigtig rundt og krammede sine bamser her inden sengetid, han ville ikke engang slippe dem da han skulle have børstet tænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.