Blog,Casper

Ramt af sygdom igen

Vi havde en lidt uheldig aften i går, et par timer efter Casper var lagt i seng, kastede han op og igen 3 timer efter. Det var så synd for ham og han var virkelig træt og ked af det. Han fald heldigvis rimelig hurtig i søvn igen. Jeg sov til gengæld ikke så tungt resten af natten, da jeg hele tiden hold lidt øje med om han begyndte at kaste op igen, men der kom heldigvis ikke mere.
I dag har Casper så været hjemme med sin far og hygge, han har haft lidt feber og været pylret, men det kan man jo også godt forstå at han er med en hel tom mave. Nu må vi se hvordan han for det op ad dagen, om han kommer i vuggestue.
På arbejdet har vi hygget og spist årets første fastelavnsboller, den smagte rigtig dejlig, men det er lige i overkanten med alt det flødeskum, kunne godt have nøjes med en halv.
Her hjemme kan jeg nyde udsigten til mine fine afskårede påskeliljer, jeg elsker friske blomster, det er så hyggeligt og man bliver så glad af at gå og kigge på dem.

I aften skal Flemming arbejde, så Casper og jeg skal bare hygge os – det glæder jeg mig til.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *