Blog,Casper,Haven,Haven i 2012

Ude i snen

Da vi vågnede i morges sneede det rigtig meget og der var helt hvidt udenfor. Elsker bare når det sner det er så hyggeligt og pæn og se på. Ikke super godt at cykle i, men sådan er det bare.

Så var den lille familie en tur ude i snen og skovle sne og lege. Fik taget nogen billeder fra den hyggelig time udenfor hvor vi alle fik røde kinder.

 

Da vi kom ind bagte jeg gulerodsbolelrne færdig og så kunen vi sætte os og hygge inden Casper skulle sove til middag.

 
Casper er bare blevet så god til at sove sin middagslur inde i sin seng, det er bare så dejligt og rigtig let og ligge ham. Lige nu er det jo alt for koldt for han at sove ude i barnevognen. Han sover faktisk også meget bedre inde, han sover nu omkring 3 og ½ time og kan stadig sagtens sove om aftenen.
 
Mens Casper sov til middag gik jeg i gang med at sy og fik lavet min brune velour kjole færdig og den er bare så dejlig at have på, super blød at have på. Se her.
Da kjolen var færdig havde Casper ca. sovet i 2 timer, så kunne ikke rigtig nå at komme rigtig i gang med Casper fastelavns kostume, så det bliver en eller anden aften i denne uge eller i weekenden.
Så jeg satte mig og slappede af og nød at jeg havde en times tid til at se ”How I meet your mother”.
 
 
Da Casper vågnede kørte vi ud og besøgte mine forældre, Casper lyste helt op da han så Mormor stå i køkken vinduet. Der blev fundet Duplo frem og leget en hel masse, han fik også lav til at komme i badekar, det elsker han bare.
 
 
Far lavede hakkebøffer og Flemming kiggede på mor’s computere, hun skal have nogle billeder fra en gammel harddisk, men det kunne ikke lige lade sig gøre så let, så vi tog harddisken med hjem.
Flemming havde en forfærdelig hovedpine, så han slappede bare af på sofaen da vi kom hjem og så puttede jeg Casper i seng og så lidt mere ”How I meet your mother”.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *