Blog,Krea,Syet

Bluse med biller

Så fik jeg syet en bluse med biller på til Casper, den er lavet i jersey, fra stof og stil, og har raglanærmer samt rib i ærmer og bund.

Mønsteret er fra Elsebeth Gynther’s bluse mønster, fra bogen “Nyt børnetøj 0-4 år”. Jeg syntes at bluse mønsterne i bogen er meget bredde og store, så jeg har faktisk lavet en størrelse 1 år med mere længde på ærmerne og kroppen og som i kan se passer det helt fint til en 2 årig. 

Jeg har forgæves prøvet at få Casper til at stå stille hele morgen så jeg kunne tage et fint billede, men næ nej han har krudt i rumpetten og løber rundt og vil bestemt ikke have taget noget billede. Håber at man bare nogenlunde kan se hvordan blusen ser ud.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *