1 år,Blog
Casper er endelig begyndt at sove godt om natten, det går også fint nok med putningen, så det er bare skønt. Tilgengæld er han meget mor-syg for tiden og hænger på mig rigtig meget.

Han er begyndt at sige en masse ting, stadig ikke noget vi forstår, men der kommer mange forskellige lyde nu og han prøver også at sige nogle enkelte ord når vi siger noget. Han prøver lidt at sige appelsin, men det eneste han rigtig har styr på af det ord er “sin”, men han prøver.

Når han gerne vil have at vi kommer hen til han siger han “beeah” – der gik et godt stykke tid før vi vidste hav han mente. Han kan sige: “Ja”, “Nej”, “Si”, “Hva det”, “mere”, “ej-mere” (siger han når der ikke er mere eller når han ikke vil have mere), “Skie” (Ske) og så nogle forskellige dyrelyde som “vov-vov”, “gok-gok” og “uh-uh-uh” (som en abe). Hans “hygge-lyde” er “Ba-Ba-Ba-Ba…” og “Bagier-Bagier-Bagier-Bagier…”

Han har nu også sine hjørnetænder i undermunden, så nu er det kun de sidste kindtænder der mangler.

Han elsker at være udenfor, hvis det stod til ham var vi udenfor hele tiden og lege og cykle og går tur, han er så stor nu at han ikke rigtig gider at side i en indkøbsvogen specielt ikke hvis det er over længere tid, en tur i netto er stadig til at overskue.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *