Blog,Casper

På visit i Jylland – hos Rikke

Casper og jeg har været en tur til Jylland og besøge min dejlige veninde Rikke og hendes dreng Tristan og vi har bare hygget os så meget, weekenden kunne godt havde været til par dage længere.

Vi tog af sted lørdag formiddag, min mor og far kørte os til hovedbanegården hvor vi skulle med toget til Bramming. Jeg havde håbet at Casper havde taget sin middagslur i toget der over, men det havde han ikke tænkt sig der skete jo så meget og det var så spændende at køre i tog. Han faldt dog omkuld og kunne slet ikke mere 10 min før vi skulle af toget – det er da bare typisk. Så jeg måtte bære ham sovende ud at toget og så måtte han hjem og sove i Tristans barnevogn.
Mens Casper sov satte Rikke og jeg sig og hyggede rabarber kage med is, det smagte rigtig dejligt. Om aftenen lavede vi lækker mad (bøffer) og drengende fik deres livret (spagetti med kødsauce) så alle var glade. Vi satte os og så lidt melodi grand prix, men Tristan kunne ikke rigtig falde til ro så vi sluttede aftenen af.  
Søndag var vi en tur på legeplads efter vi havde spist morgenmad og drengende hyggede sig, man kan nu godt mærke at der er et ½ år mellem dem (Tristan er et ½ år yngre end Casper) men jo ældre de bliver så vil det jo udligne sig helt af sig selv og så for de rigtig glæde af hinanden.
Da vi kom tilbage i haven fyldte vi låget til sandkassen med vand så ungerne kunne køle lidt af og plaske med vand, det nød de rigtig meget i det dejligt vejr, det var næsten ikke til at få dem i tøjet igen da de skulle sove middagslur.

Mens drengen sov fik vi sladret og spist vores frokost – indenfor, det var simpelthen alt for varm at være ude i solen der midt på dagen.
Da drengende vågnede fra deres lur fik det frugt og så kørte vi en tur til Hjerting strand og fik os en is, det var virkelig varm og is var rigtig tiltrængt.
Mandagen gik så hurtig fordi vi jo skulle hjem med toget igen lidt i 11, men vi nåede da alligevel en tur ned og gynge, en til ned til den lille bro over åen og en tur ned og handle i Kiwi.

Rikke har så fine blomster i sin have

På turen hjem fik jeg lov til at låne Rikkes paraply klapvogn så Casper kunne blive puttet og han fik sovet næsten 2 timer, så turen hjem var meget mere rolig.

Det har bare været en så skøn weekend med helt fantastisk vejr, faktisk lidt for varmt og bagende til min sarte hud, der slet ikke kan tåle solen.
Jeg glæder mig allerede rigtig meget til at komme over og besøge Rikke igen, håber på en god weekend tur igen når jeg har sommerferie. 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *