Blog, Casper, Haven, Haven i 2012

Skøn skøn skøn dag

Her kommer lige et indlæg mere… Det har bare været en helt fantastisk dag. Da jeg kom hjem fra krea træf hentede Flemming og Casper mig på stationen og Casper fik den fine ugle pude/bamse og han blev bare så glad for den og sagde uhh uhh hele vejen hjem.Da vi kom hjem hyggede vi bare og var lidt ude i haven og lege, Casper er helt vild med at vande mine blomsterkrukker ude på teressen.

Casper løber efter katten

Inden vi gik ud i haven for at lege ville jeg lige tage nogle fine billeder af det jeg vandt i dag til pakkelegen, jeg kunne næsten ikke få lov til at låne uglen og fotografere den, Casper skreg da jeg lånte den og sætte den under æbletræet, så det måtte blive et hurtigt billede.

Da vi havde spist skulle Casper i bad, han fik lov til at få sin lille vandekande med – ren og skær råhygge.

4 thoughts on “Skøn skøn skøn dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.