Blog,Casper,Haven,Haven i 2012

Skøn skøn skøn dag

Her kommer lige et indlæg mere… Det har bare været en helt fantastisk dag. Da jeg kom hjem fra krea træf hentede Flemming og Casper mig på stationen og Casper fik den fine ugle pude/bamse og han blev bare så glad for den og sagde uhh uhh hele vejen hjem.Da vi kom hjem hyggede vi bare og var lidt ude i haven og lege, Casper er helt vild med at vande mine blomsterkrukker ude på teressen.

Casper løber efter katten

Inden vi gik ud i haven for at lege ville jeg lige tage nogle fine billeder af det jeg vandt i dag til pakkelegen, jeg kunne næsten ikke få lov til at låne uglen og fotografere den, Casper skreg da jeg lånte den og sætte den under æbletræet, så det måtte blive et hurtigt billede.

Da vi havde spist skulle Casper i bad, han fik lov til at få sin lille vandekande med – ren og skær råhygge.

Du kan måske også lide...

4 Kommentarer

 1. Sikke nogen fine ting du har vundet og
  kan kun medgi dig, at vejret indbyder til ren råhygge, leg og udendørsaktiviteter.
  Skøøønt.
  God søndag til dig og dine kære

  1. Mange tak håber også du har haft en dejlig søndag

 2. Hej Heidi, hvor fedt at uglen bringer glæde, det er jeg vildt glad for.

  Jeg må lige ind og kigge på opskriften, til de hæklede barbapapa figure:)

  Rigtig god søndag til dig.

  1. Ja han er så glad for uglen
   Håber også du har haft en god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *