Blog

Mandag med tidlig fri, tandlæge og hygge

I går endte med at blive en halv fridag. Casper havde hen over weekenden haft ondt i tænderne når de skulle børstes og da jeg så ringede til tandlægen i går, sagde hun at de vil se på det hurtigst muligt. Så min arbejdsdag sluttede allerede kl 13.

Jeg kørte ned til vuggestuen, hentede Casper og så tog vi til tandlægen. Heldigvis var der ikke noget alvorligt, lidt plak og tandkøbsbetændelse, så han fik en nu fin tandbørste og mor fik lidt tandbørste vejledning. Casper var virkelig dygtig hos tandlægen og åbnede munden så fint, han sad også rigtig fint i tandlægestolen – ville rigtig gerne have taget et billede, men tænkte at det nok ikke ville hjælpe på situationen, nu sad han jo lige så pænt.

Da vi var færdige tog vi hjem og legede lidt i have og så gik jeg så småt igang med at rydde op, mens jeg gik og ordnede ringede min mor og spurte om vi ikke gav kaffe – selvfølgelig gjorde vi det. Vi drak kaffe ude i haven ved mine nye havemøbler (Jeg skal nok snar ligge et billed på af hvor fin der er blevet i haven – nu skal solen bare lige komme tilbage).

Mine forældre blev også til aftensmad – det var bare så hyggeligt. Casper og hans morfar besluttede at vi skulle have frikadeller, så vi fik lavet en hel masse og de smagte super.

Da Casper var puttet gik jeg i krig med at folde nogle flere papir diamanter (bordpynten til weekendens konfirmation) Jeg kommer nok til at lege med papir de næste par aftner for at der kommer til at være nok… så hurra for netflix og “How I meet your mother”, så er det bare at slå hovedet fra og folde løs.

Casper med alle hans gravemaskiner i sandkassen

Casper med en sur citron

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4551781/?claim=c8rky82dup4″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *