Blog,Haven,Haven i 2012

Klimelim i haven

Jeg har været så heldig at få lille fint vindspilt til mig have. Det var et min mor havde liggende der hjemme og så i søndags da jeg kørte hende hjem spurte hun om vi ville have det med hjem og hænge i haven – og jo tak det ville vi da rigtig gerne.
 
Jeg syntes det lyder så fint, det hænger lige nu ude i det ene æbletræ, man kan slet ikke lade værre med at gå og smile når man høre det spille. Flemming syntes til gengæld at det er irriterende, og komme med en masse løse trusler om hvordan han kan skaffe os af med det, men det er MIN have og MIG der bestemmer hi hi.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Måske vi skulle lave Flemming om til kling -kling og hænge ham op i det andet æbletræ hi hi

  2. Jeg elsker også vindspil.Er dog mere til dem der er lavet af bambus.
    Synes de har sådan en skøn klang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *