Blog, Haven, Haven i 2012

Slappe søndag

Vi har bare skulle så meget i denne weekend, både 50 og 30 års fødselsdag og så den træthed der efterfølgende følger med.
 
Begge fødselsdage var bare rigtig gode, men det var nu dejligt at vi slet ikke havde nogen planer om søndagen, så der kunne vi bare slappe af.
 
Søndag var jeg rigtig træt, det var kun mig der havde været til 30 års fødselsdag om lørdagen og jeg havde kun fået sovet 3 timer om natten inden Casper stod op. Så da vi nåede til Caspers middagslur, besluttede jeg mig for at det nok også var bedst at jeg tog mig en lille lur.
 
Efter morgenmadden gik vi ud for at slå græs, Casper legede at hans gåvogn var en græsstlåmaskine og gik lige efter sin far hele tiden, han syntes dog at det var lidt kedeligt når der skulle slåes græs rundt om træerne.
 
Nu er vores æbletræer også ved at springe ud, det ser ud til at vi for rigtig mange æbler i haven i år.
 
Her er nogle billeder fra søndagen hvor der bare blev slappet af.
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.