Blog, Casper

Loppemarked, biler og hygge

I Lørdags var der loppemarked på skolen vi er nabo til, så vi skulle da lige over og kigge, min mor og jeg. Jeg fik men nogle kageforme og en masse børnebøger til Casper. Nu er han så stor at han gerne vil have læste højt. 
Vores genboer hold også legetøjs-loppemarked i deres indkørsel, og de havde en masse fine biler, så vi købte nogle til Casper, han elsker bare at lege med biler, og søndag da loppemarkedet var slut kom genboen oven i købet over med en hel pose fyldt med de biler de ikke fik solgt, det var så pænt af dem og Casper blev bare så glad.
Der blev også hygget med flødeboller.
Lørdag aften grillede vi god mad og jeg bagte chokoladekage til fodbold kampen, alle hyggede sig.
Super duper Lørdag.

2 thoughts on “Loppemarked, biler og hygge

  1. Det er nu heller ikke hver aften han lytter rigtig efter, men han for læst højt hver aften inden han skal sove – det er noget jeg rigtig har glædet mig tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.