2 år, Blog, Casper

Casper snakker

Casper er begyndt at snakke rigtig meget og er nu også begyndt at gentage det vi siger. Han kan bare sige mange ord nu…

Hans et og alt er hans gravemaskiner og gravkøer, han leger med dem hver dag og siger “Grav” rigtig meget, det sjove ved at han siger “Grav” er at han siger det med meget dyp stemme og lægger meget stort tryk på når han siger det.

Han er helt vild med isbiler og vi skal hele tiden købe is fra ham, når han vil sige isbil, bliver det til sibil – og når det går rigtig hurtig, lyder det som sjibi.

Når han siger sur betyder det både stor, tur og sur, så vi må gætte os lidt frem og så håbe at vi rammer rigtig, men ofte giver det lidt sig selv da han laver ansigstudtryg og fagter imens.

I morges krammede han sig fast til Flemmings ben og Flemming spurte om han var en lille blogsuger, og så sagde han “mig blogsuger”. Herefter sagde han “mor blodsuger” og “far blodsuger”, så man skal passe på hvad man siger til ham – ha ha.

Jeg kan slet ikke genfortælle alt hvad han gør og siger, men vi hygger os i hvert fald meget med det og det er så sjovt at se ham udvikle sig og se hvor hurtigt det går.

3 thoughts on “Casper snakker

  1. Det er altså også bare superfedt når de snakker – Elina snakker også hele tiden og er begyndt at danne lange sætninger.
    Men det mest skønne er at hun er begyndt at synge 🙂

    Det er fedt når de begynder at kunne sætte ord på det de gerne vil og i sær ikke vil

    1. Ja det er bare dejligt, jeg glæder mig også til når Casper begynder at synge, han er rigtig glad for musik og for at man synger for ham, så der går nok ikke så lang tid.

      1. Hvid i har sange om i synger rigtig meget, så kan i lade ham synge de sidste ord i hver sætning. Det var lidt det der fik det startet hos os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.