Blog,Casper 7 år,Daniel 4 år

Sovet i telt i haven

Natten mellem mandag og tirsdag har drengene og jeg sovet i telt i haven, og det var bare så hyggeligt.

Jeg var lidt i tvivl om det var en god ide, om jeg ville få ondt i ryggen af at ligge der ude på en tynd skummadras, men det var bare SÅ hyggeligt og drengen nød det SÅ meget.

Vi havde fået fingerende i mit gamle telt, fra da jeg var barn, og så snart det var kommet op spurte Casper og Daniel om de ikke nok måtte sove ude i teltet – og mor fik sagt “Det kan vi da godt” og hvor er jeg glad for at vi gjorde det.

Det tog lang tid for drengen at falde i søvn, de lå rigtig og hyggede og snakkede og legede med deres bamser. Til sidst faldt de i søvn og ved 23 tiden lagde jeg mig så der ud og sov sammen med dem. Der var dejlig køling og det var så hyggeligt at vågne til lyden af fuglende i haven. Casper vågnede første gang kl. 4:20, men lagde sig til at sove igen og så stod vi op ca. 6:30. Vi startede med at åbne teltet og ligge og kigge ud i haven på fuglende.

Skønt minde drengen sent vil glemme. De ville gerne sove i teltet igen, men det går jo ikke når vi skal op og på arbejde / skole / børnehave, det skal være en dag hvor man har fri dagen efter. Så det er sikkert ikke sidste gang vi har sovet ude i haven.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Hvor er det dejligt at det gamle telt er kommet til ære og værdighed igen. Det er skønt at sove ude, så i skal da rigtig benytte jer af det når chancen byder sig ?

    1. Jeg er så glad for at jeg sagde ja til at vi skulle sove i teltet, det var så hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *