Blog

Den aller bedste gave

Da jeg var barn var vi hver sommer oppe i min farmor sommerhus. I hendes sommerhus var en masse hyggeligt ting, jeg kan stadig huske hvordan det hele så ud og duftende der var, især duften der var når man gik udenfor tidligt om morgnen.

I hendes køkken var en masse køkken ting fra 70’erne, og så var der Irma krus med frugt på i forskellige farve, hun havde em masse forskellige og jeg elskerde bare de krus, der blev drukket alt af de krus, kan slet ikke huske at vi brugte andet. Dem jeg husker tydeligst er en blå med citroner, en gul og grøn med pære, en grå og mørkerød med jordbær, en brun med blommer og en grøn med æbler.

Da min farmor gik bort for snart 13 år siden, fik jeg lov til at arve krusene fra sommerhuset – det var bare så dejligt. Der var bare desværre kun 2 krus tilbage, den blå med citroner og den gule og grønne med pære – resten må være gået i stykker.

Nå men så til indlæggets kerne… Siden jeg arvede krusene har vi, på jeg ved ikke hvor mange loppemarkeder, ledt efter flere krus – uden held. Mine forældre har så været forbi et loppemarked ovre i Jylland mens de holdt ferie og kom hjem med den bedste gave til mig – de havde nemlig fundet en af krusene – og deværre havde hende de købte dem af lige solgt en hel masse af dem lige inden mineforældre kom til hendes bod, men jeg fik et krus og jeg er bare så glad for det.

Jeg er stadig på udkig efter flere af kopperne og vil rigtig gerne have en af hver – så hvis der er nogen derude som sidder inde med nogen af kopperne og som selvfølgelig gerne vil af med dem (Jeg vil selvfølgelig gerne betale for dem) så må i meget gerne skrive til mig – de betyder simpelthen bare så meget for mig de kopper.

I bunden af kopperne står der staffordshire pottery ltd.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Jeg håber vi finder nogle flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *