Blog

Ikke en helt normal arbejdsdag

I dag har jeg været på byggeplads og prøve hvordan det er al lave glasvægge, det har bare været rigtig spændende men også lidt hårdt.

Jeg skulle møde meget tidligt, blev heldigvis hentet af en kollega (blev hentet 5:35), så jeg skulle ikke selv tage hele vejen til Virum.

Jeg fik virkelig lov til at prøv hvordan det var man gjorde, jeg havde troet at jeg bare skulle kigge på, men blev sat i gang med at arbejde med det samme, det er nu meget sjovt at rende rundt med skuremaskiner og slagbormaskine.

Jeg havde så også tidligt fri og var hjemme allerede kl 14.
Flemming har været hjemme med Casper hele dagen da han stadig har feber fra i går og han hoster også helt vildt. Casper havde kun sovet en halv time, så han var meget træt da jeg kom hjem og jeg gik så en tur med ham i barnevognen, hvor han rimelig hurtig faldt i søvn og fik sovet 1½ times tid i mens satte jeg mig og hyggede.
Til aften lavede jeg hjemmelavede burger, de blev rigtig gode.

Jeg er bare øm i hele kroppen kan virkelig mærke at jeg ikke har sidet på kontor i dag som jeg plejer, så det bliver godt at vende tilbage til mit skrivebord igen i morgen.
Jeg er bare mega lækkersulten her til aften og vil finde en lille slik skål frem med yndlings slikket (Familie guf).

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *