Blog

Lidt stille

Her har været lidt stille på bloggen, grunden er at jeg har haft rimelig meget oppe i mit hoved.

For en lille måned blev jeg opsagt og fritstillet fra mit arbejde. Jeg syntes det er lidt svært at vende sig til at gå hjemme og jeg håber snart at jeg finder mig et nyt arbejde igen som teknisk designer – kryds lige fingre for mig.

Ferien vi lige har været på, har bare været så tiltrængt, det har været rigtig dejligt at komme lidt væk fra hverdagen og alle de spekulationer jeg har gjort mig. Nu er det hverdag igen og jeg syntes det går bedre, jeg vil prøve at nyde tiden mere, for man ved jo ikke hvornår man for chancen igen, til at  lave hyggelige kreative projekter i hverdagen. Det er også dejligt at have mere tid med Casper, han bliver afleveret senere i vuggestuen og bliver hentet tidligt på eftermiddagen og så tager vi os også nogle fridage sammen hvor vi bare hygger.

 

Du kan måske også lide...

3 Kommentarer

  1. Sikke træls – sådan at miste sit job

    Håber du snart finder et igen

    1. Mange tak skal du have – jeg håber også at der ikke kommer til at gå for lang tid.

  2. marion siger:

    ja det er ikke sjovt at miste jobbet, jeg er også arbejdsløs og har snart gået hjemme et år, og jeg vil sige, at det meste af tiden nyder jeg det og kan sagtens få tiden til at gå, men det ville nu alligevel være meget rart med et job.
    men jeg er begyndt lidt at planlægge mine dage, så de virker lidt mere arbejdsagtige eller hvad man skal sige… Men bruger også tiden til at nyde det at kunne gøre lige hvad jeg har lyst til når ungerne og manden er på job, det er et eller andet sted også en dejlig gave at have den mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *