Blog

Sankta Lucia dag

I dag er det Sankta Lucia dag og jeg tænkter tilbage på de mange Lucia optog jeg har været med i, både på min skole og der hvor jeg gik til spejder. I det første lucia optog jeg var med i, var jeg englen der gik lige bag ved Luciabruden.

En lille historie fra da min søster og jeg gik Lucia optog til spejder:
Min søster og jeg gik bagerst i optoget, jeg kan ikke huske hvem der gik først af os, men den af os der gik bagerst trådte i den andes kjole og så blev der udbrudt fra den forreste: “Så pas dog på – for helvede” – vi så så yndige ud, men sikke et sprog… Tilskuerne grinte, så min mor vist blev helt flov.

I aften vil jeg se om jeg kan få bagt nogle lucia brød, det ville bare fuldende dagen.
Jeg elsker juletraditioner og jeg glæder mig til Casper bliver så stor at han måske skal være med i et Lucia optog – det ville jeg syntes var sjovt. 

Nu bæres lyset frem
stolt på din krone
rundt om i hus og hjem
sangen skal tone
Nu på Lucia-dag
hilser vort vennelag
Santa Lucia, Santa Lucia

Her ved vor ønskefest
sangen skal klinge
gaver til hver en gæst
glad vil du bringe.
Skænk os af lykkens væld
lige til livets kvæld
Santa Lucia, Santa Lucia

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *