Blog

Hvor er her altså koldt

Uhh det er bare blevet så koldt igen… så kom vinteren tilbage.

Siden sidst jeg skrev er jeg blevet bil ejer, vi har hele tiden haft en familiebil, men nu har jeg fået min helt egen lille bil til at køre på arbejde i, det betyder at jeg spare 2 timers transport om dagen. Det er bare så skønt at kunne sætte sig ud i en lille bil om morgnen i stedet for at skulle op på cyklen og så med toget. Det dejligste af det hele er at jeg kan hente Casper i bedre tid end før, han er ikke den sidste der bliver hentet mere.

Jeg har også fået en dejlig stor pakke fra kaffekapslen.dk med en masse lækker kaffe og et stativ til mine yndlings kaffekapsler. Nu mangler jeg ikke kaffe det næste lange stykke tid, min kaffe skuffe er helt fyldt.

I eftermiddag tager Casper og jeg hjem til mine forældre og spiser aftensmad og hygger. Flemming skal arbejde hele weekenden, så vi gør vores bedste for ikke at forstyrre alt for meget.

Nu vil jeg nyde min dejlige karamel latte og få varmen.

20130112-134121.jpg

20130112-134129.jpg

20130112-134139.jpg

20130112-134153.jpg

2 thoughts on “Hvor er her altså koldt

    1. Mange tak, jeg er også rigtig glad for den. Ja jeg har meget kaffe, jeg vil så gerne prøve dem alle og kunne give mine gæster lidt at vælge imellem når de kommer på besøg. Det syntes jeg er lidt hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.