Blog

Min 30 års fødselsdag

Havde bare en helt fantastisk fødselsdag, dagen på arbejdet var rigtig god, jeg fik både blomster og gave og så var der flag alle steder – lige noget for sådan en fødselsdags glad person som mig.

Ovenikøbet så blev der bestil smørrebrød i anledningen af min fødselsdag – så frokosten var også rigtig god.

Flemming hentede mig fra arbejde, og da vi kom hjem kørte jeg ned for at hente Casper i vuggestuen, mens Flemming ordnede lidt derhjemme.

Casper og jeg brugte lidt ekstra tid på legepladsen og han fik ruchet på ruchebanen og rigtig hygget sig. Da vi havde leget også hygget godt kørte ved end til stationen for at hente Mor, det var bare perfekt timing, toget hun var med kom lige som vi var på vej over med toget fra bilen og vi kunne vinke til hende da hun kom ud fra stationen.

Så skulle der lige handles ind til fødselsdags pandekager og så ellers bare hjem og hygge.

Da vi kom hjem fik jeg en fin buket blomster og gave – jeg fik sprøjtetyller og engangssrøjteposer.

Så bestilte vi dejlig indisk mad og mens vi ventede på maden gik vi ud og legede med Casper i sandkassen – han elsker bare sin sandkasse.
Da vi havde spist kom Sabine og Rasmus forbi og sagde tillykke, de havde også fine blomster med til mig, så nu er der så pænt derhjemme med blomster.
Da Casper var puttet gik jeg i gang med at lave pandekager, Sabine og Rasmus tog hjem inden de var helt færdige, men de fik da lige et par stykker til at guffe på vejen hjem.
Da vi havde spist pandekager og hygge snakket, kørte jeg Mor hjem.
Sikke en dejlig fødselsdag jeg har haft.

Du kan måske også lide...

5 Kommentarer

  1. Stort tillykke med føs'dagen – og så endda rundt – hvor hyggeligt – lyder som en helt fantastisk dag – og skønt med flag alle vegne – jeg Eeeelsker også bare fødselsdage – og bilder mig altid ind at det er mig at naboen flager for (han og jeg har samme dag ;)) men flag er bare noget af det bedste – ønsker mig helt vildt en flagstang til haven 🙂

    Kh Karina

    1. Skønt at der er en der er lige så vild med fødselsdag som mig, man skulle have fødselsdag flere gange om året hi hi.

  2. Et forsinket stort tillykke med din dejlige runde dag

    1. Mange tak

  3. Håber I har haft en super fødelsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *