Blog

Efterår på vej, romkugler og hygge

Jeg nyder så meget at efteråret er godt på vej, det er skønt at tage en stor trøje på om formiddagen når man går ud i haven. I dag er det rigtig gråt i vejret og jeg glæder mig til at hygge med en stor kop kaffe, når Casper er hentet fra børnehave.

I går var vi ude og fodre fuglene i have, så nu skal de bare opdage at der hænger en masse mad til dem der ude, Casper og jeg elsker at starte morgnen med at ligge på gulvet inde i stuen og kigge ud om der er fugle ude i haven, der var ikke rigtig nogen i morges så de har nok ikke opdaget maden endnu.

I går havde vi også besøg af mine forældre og så kom min søster og nevø også lige et smut ud og hyggede. Der blev hoppet på trampolin og leget i den næsten færdige sandkasse (der mangler en masse sand, det der ligger i nu kan ikke engang dække bunden). Dagen blev afsluttet med sofa-hygge med kaffe og romkugler, som hele familien nød.

I weekenden var vi så heldige at blive inviteret en tur i zoo og det var bare en rigtig dejlig tur, vejret var skønt og det blev kigget på dyr, klappet geder og leget en hel masse.

I morgen står den på Nakkefoldsskanning, jeg glæder mig bare så meget til at se den lille igen. Flemming tager med så det skal nok blive en rigtig hyggelig dag. Maven er begyndt at “bule” en del, man kan godt se at det er anden gang jeg er gravid. Jeg er glad for at jeg har sagt det på arbejdet for at stykke tid siden for det er godt nok ikke til at skjule mere…

I morgen vil jeg prøvet at få taget en de billeder jeg mangler til mine kommende indlæg, så der er lidt guf for øjnene og ikke bare alt det tekst…

Casper i zoo

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Uhhh jeg elsker også bare hive en lækker sweater på, efteråret er noget ganske særligt 🙂

    Opdagede lige du havde spurgt på mine billeder – jeg har linket til et par sider i mit svar til dig – jeg har ikke lavet dem sel og de er endda ganske gratis at hente ned 😉

    OG!!! Så opdagede jeg jo så lige at du er gravid igen – STORT STORT tillykke, så hyggeligt 🙂

    1. Ja det er skønt med efterår. Tak for linkene og tillykkerne 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til marts det bliver så dejligt med en mere at elske, give møsser og kramme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *