Blog

Tilbage igen

Bloggen har holdt sommerferie, men nu er jeg tilbage igen og der er sket en hel masse i de 2 måneder hvor jeg har været væk fra bloggen. Jeg har en masse indlæg i tankerne og masser af ny energi, så der kommer til at ske en masser her den næste tid.

Vi har haft en dejlig sommerferie, hjemme i haven, med masser af sol og varme. Vi fik lavet en masse projekter og slappet af. Nu har jeg været tilbage på arbejdet i 2 uger og det føles allerede som om det er flere måneder siden vi havde ferie.

Casper bliver så stor, så stor, og er ved at være færdig med at sove middagslur, dog ikke så stor endnu at han er færdig med bleen, men det skal nok komme lidt hen af vejen…

Så er vi så heldige at vores lille familie snart vokser fra 3 til 4. I sommerferien fandt jeg nemlig ud af at jeg er gravid og har termin 8. marts – så det bliver et lille forårsbarn. Vi glæder os alle så meget og det bliver så dejligt. Jeg mærker ikke noget særligt til graviditeten, har hverken kvalme eller andre gener, har det præcis som før jeg blev gravid – det er bare skønt alt sammen.

gravid-marts

 

2 thoughts on “Tilbage igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.