Blog

I går havde jeg tekniske problemer

Jeg fik desværre pillet ved noget der gjorde at min blog slet ikke fungerede i går. Jeg fik det vild dårligt da jeg havde lavet rod i ALT og jeg hverken kunne komme ind i mit kontrolpanel eller noget som helst andet…

Så finder man virkelig ud af hvor glad man egentlig er for sin blog, lige meget hvor mange faste læser jeg nu engang har.

Til mit held er min kærste rigtig god til IT og sidder med programering til daglig, så han fik bloggen op på benene igen. Jeg sad næsten hele aftenen og hold vejret og kydsede alt hvad jeg kunne for at det hele skulle gå godt.

Der er stadig lidt problemer, så vi må få styr på ind over weekeden, men hovedsagen er nu at bloggen oppe og køre igen.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *