Blog,Casper

JAA så blev det fredag

Denne fredag var der morgenmøde på arbejdet så jeg mødte tidligt, hvilket jo også resulterede i at jeg også havde tidligt fri.

Sabine ringede og fortalte at de skulle have en lille dreng, det bliver bare så hyggeligt når der kommer et barn mere i familien og Casper ikke er den eneste mere. Jeg har hele tiden haft på fornemmelsen at hun ville få en dreng – så det er da meget sjovt at det så bliver en dreng.

Da jeg havde fri cyklede jeg hjem og ordenede der hjemme så Casper og jeg bare kunne hygge når vi kom hjem. Casper ville slet ikke med hjem, han hyggede sig så meget, han skulle vise mig puderummet og det legetøj han leger med, det var rigtig hyggeligt han havde også lavet et fint lille perle armbånd, det er desværre så lille at jeg ikke passe det, men fint er det.

Da vi så kom ud ville han lege lidt på legepladsen inden vi skulle hjem, så han hyggede sig og fandt en lille rive og en skovl som vi legede med.
Da vi kom hjem ringede Flemming og sagde at han nok skulle arbejde lidt over, så han ville tage burgere med hjem – nam nam.
Da vi havde spist og Casper var blevet puttet var jeg selv så træt at jeg ikke engang kunne overskue at gå i gang med at strikke.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *