Blog

Nyt krus til samlingen

Jeg var så heldig for et lille stykke tid siden, at jeg fandt en der solgte et af de Staffordshire krus jeg manglede.

20131022-142004.jpg
Her er et billed af de krus jeg har og så kan man også tydeligt se hvilke der må være 2 af – gad vide om jeg nogenside finder dem, og hvordan de evt. ser ud…20131022-142139.jpg
Elsker bare de krus.

2 thoughts on “Nyt krus til samlingen

  1. Har netop selv købt en stor samling og glæder mig meget til at modtage den. Stødte faktisk på din blog, da jeg søgte på krusenes navn 🙂 Mine minder er også fra barnsommen – hjemme hos os selv i Birkerød og hos min moster på Fyn. Overvejer stadig, om krusene skal op i vores lille sommerskur, når de ankommer, eller om de skal blive herhjemme. Samler du mon kun på dem med frugt-motiver på eller floral? Synes alle er så skønne. Bare ikke de allernyeste med 80’er-streger … Glædelig 1. juledag!

    1. Dejligt at der er andre der er lige så vilde med de krus. Det er kun dem med frugt jeg samler på, det er nemlig dem jeg har barndomsminder fra.
      Er du så stødt på flere “udgaver” end jeg har ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.