Blog

Duften af regn og nybagt brød

Egentlig syntes jeg ikke det gør så meget at det regner i min ferie, det dufter bare så skønt, specielt fordi græsset blev slået i går, oven i købet af mig selv fordi Flemming havde ondt i ryggen. Må indrømme at det er meget hyggeligere at kigge på at der bliver slået græs end det er selv at slå det.

I går havde vi gæster og det var bare så hyggeligt, det var nogle at mine tidligere kollegaer, vi fik spist god mad og endnu bedre dessert. Nu fik jeg igen ikke taget billeder af min hindbær roulade, men næste gang jeg laver den skal jeg helt bestemt huske det, så jeg kan få lagt en rigtig fin opskrift op på bloggen.

Her er et billede at de fine roser jeg fik i værtindegave.

I dag er vejret meget skiftende, men vi skal da lidt ud og lege. Casper har fået en rigtig fin stor fodbold af sin morfar, så den skal vi da ud og spille med, vi kan jo bare smutte indenfor hvis det begynder at regne.

I løbet af formiddagen fik jeg rigtig lyst til at bage og besluttede mig for at bage et “madbrød” til vores aftensmad. Num num det blev bare super lækkert, nu glæder jeg mig rigtig til aftensmaden.

Der var vist lige en lille mus forbi da brødet kom ud af ovnen.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *