Blog

Flere timer i døgnet – Tak

Så kom jeg lidt tilbage til bloggen, der har bare været så meget her efter nytår, så tiden har der bare ikke lige været nok af, efter at have været på arbejde, hente fra børnehave og lave aftensmad  :blink:

Jeg for hæklet lidt for tiden og vil også rigtig gerne igang med at sy et patchwork tæppe (på maskine) til Casper, så Daniel kan få det lille tæppe som Casper har nu. Jeg mangler bare at beslutte præcis hvordan det skal se ud (om det skal være trekanter, kvadrater eller måske en blanding) og så kan jeg se at jeg også bliver nød til at købe lidt mere stof, da jeg selvfølgelig mangler lige præcis den farve som Casper har ønsket tæppet skulle være, nemlig Grønt.

Der er nu kun 4 uger til jeg går på barsel og det glæder jeg mig virkelig meget til. Bare det at kunne gå lidt hjemme og bare hygge mig med med lidt håndarbejde og bare få slappet rigtig godt og grundigt af. Jeg har lavet en lille liste over de ting jeg gerne vil lave i den barsel jeg har inden Daniel kommer til verden, så må jeg se hvor meget jeg når, man kan jo ikke vide om man går over tid eller føder før.

Afslutter lige med et billed af den flotte frost solopgang der var i morges – man kan kun blive i godt humør af et så smukt syn lige fra morgenstunden  🙂

Frost solopgang

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *