Graviditeten med Daniel

33+3

Nu er der ikke længe til… Min barsel starter om 2½ uge og terminen er så om 6½ uge – glæder mig rigtig meget til at gå på barsel og kunne hygge mig lidt derhjemme ved symaskinen, tror nemlig ikke at jeg for så meget tid når først Daniel er kommet til verden.

Daniel er meget livlig og tumler rundt inde i maven. Han er meget mere livlig end Casper var – det er bare så hyggeligt at mærke små skub og mærker også tydeligt når han vender sig.
Jeg går jo til akupunktur og skal igen i morgen, det bliver bare så dejligt og jeg syntes selv at det hjælper.
Jeg er begyndt at få en smule ondt nede i bækkenet når jeg rejser mig op eller går meget rundt.

Jeg har ikke besluttet mig for hvem der skal med til fødslen endnu, men vi har nu aftalt at jeg først tager den endelig beslutning når vi når til det. Så mulighederne er lige nu sådan her: enten tager mor og Flemming med og så passer min far Casper eller også tager Flemming med til fødslen og så passer begge mine forældre Casper. Der er selvfølgelig mange flere muligheder, det er jo heller ikke til at vide hvordan og hvad der sker når jeg går i fødsel.

Jeg glæder mig så meget til at se hvad han er for en og hvem han ligner.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *