Blog

Tiden flyver

Nu har jeg snart været på barsel i 3 uger, hold da op hvor er tiden gået hurtig.

Jeg har efterhånden nået alt det jeg gerne ville nå, inden Daniel melder sin ankomst.
Tasken er pakket og klar til bare at tage over skulderen og køre afsted. Jeg er også blevet helt færdig med Caspers fastelavnsdragt og fået syet han et par jogging bukser (har klippet ud til endnu et par – som jeg vil sy her en af dagene).

Casper glæder sig så meget til fastelavn, de sidste 2 dage er det en kat jeg har afleveret i børnehave. I morgen skal de slå katten af tønden og og det bliver bare så sjovt for ham – det er jeg helt sikker på.

Jeg er efterhånden ved at være rigtig træt af st være gravid og syntes godt han kan komme ud nu. Jeg har bare så meget vand i kroppen nu, så det gør ondt og prikker. Håber hele tiden at der kommer veer eller at vandet går…

20140227-102536.jpg

20140227-102546.jpg

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Årh kan godt forstå at du glæder dig til Daniel finder vejen ud ! Held og lykke med fødslen når den går i gang…

    1. Tak Anette – glæder mig så meget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *