Blog

Det var den barsel

Sikke dig tiden er fløjet af sted, på mandag starter jeg på arbejde igen.
Jeg både glæder mig til at komme igang igen, men samtidig kunne jeg også godt bruge lidt mere tid med Daniel – jeg syntes stadig han er så lille. Casper var samme størrelse da jeg startede på arbejde efter den første barsel, men den gang trængte jeg mere til at skulle på arbejde igen. Måske er det fordi det måske er sidste gange jeg skal gå hjemme på barsel, at det er så svært at slippe.
I dag har jeg mødtes med veninderne en sidste gang, det har bare været så hyggeligt, jeg kommer virkelig til at savne at kunne mødes og hygge sådan midt på dagen og bare sidde og snakke i flere timer.
Her er nogle billeder fra vores skønne dag.

IMG_0407.JPG

IMG_0413.JPG

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *