Blog

Julen er lige så stille startet hos os

I år har vi lavet juledekorationerne lidt før december, fordi der ikke var nogen af os der kunne lige omkring 1. advent.
For min skyld gør det ikke noget, jeg elsker jul, julepynt og julehygge, men jeg for ikke lov til at pynte rigtig op før 1. advent   (L)

Det var næsten som det “plejer” at være, men min svigermor kunne desværre ikke den dag, det var rigtig ærgerligt. Jonatan, min svoger, bagte æbleskiver (hjemmelavede æbleskiver smager bare så meget bedre), mens vi sad og lavede juledekorationer. I år lavede Casper også en fin dekoration sammen med faster Ise. Han valgte at der skulle være en ræve hule og en masse andre dyr, Louise var nød til at sætte en grænse, da der ellers ville have alt for mange dyr. Så det endte med 2 ræve, 1 slange og 1 jule-hummer.

Vi havde en super skøn aften og jeg er sikker på at alle hyggede sig.
I weekenden står den på mere julehygge – glæder mig allerede.
Juledekorationer2014

 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *