Blog,Hæklet,Krea

Små nissesokker

Sidste år hæklede jeg små nissesokker til bordet juleaften. Jeg har gjorde mig umage for at få dem allesammen bare lidt forskellige, med forskellige afstande mellem striberne og forskellige tykkelser på striberne.

Opskriften på de hæklede nissesokker er en Filihunkat har lavet. Jeg startede jo med at strikke nisse sokker og lave en opskrift dertil (den er til at finde på bloggen her), men jeg kunne hurtig se at med det tempo jeg strikker i, så ville de ikke bliver færdige inden juleaften  😉
Den opskrift Filihunkat har lavet er virkelig nem at gå til og meget let at tilpasse så man for lige de mønstre man gerne vil have på de små sokker.
I år er det ikke mig der skal holde jul – så de kommer først til at ligge på julebordet til næste år.
Rigtig god jul til alle jer der læser med   (*)

IMG_0653.JPG

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *