Blog

Gæster, hygge og unger

Det har bare været en rigtig dejlig weekend, der er virkelig blevet hygget og leget, desværre endte den i sygdom – Lille Daniel er desværre blevet ramt af Roskilde syge 🙁

Lørdag skulle Flemming desværre arbejde, så ungerne og jeg var alene hjemme og vi hyggede os rigtig.
Daniel sov sig nogle lange lure, så Casper og jeg rigtig kunne lege med LEGO og jeg fik da også lidt tid til at hækle.
Lidt op af eftermiddag kom mormor og morfar så og hyggede med os. Det var så dejligt og også skønt ikke at være alene med 2 drenge. Jeg fik mine forældre overtalt til at blive og spise, Flemming kom desværre først hjem midt i aftensmaden (stakkels Flemming).
Søndag skulle Daniel og jeg have besøg af nogle af mine veninder og deres børn (lille mødregruppe), men lige som de begyndte at komme, begyndte Daniel at kaste op 🙁 Flemming og Casper var lige kørt ud for at spise frokost og derefter skulle de i biografen. Så jeg endte med at det kun var Daniel og mig der var hjemme og hygge. I morgen bliver jeg hjemme med Daniel – så håber vi bare på at han er ved at være færdig med at kaste op.
Her er nogle billeder fra weekenden 🙂

IMG_1317.JPG

IMG_1344.JPG

IMG_1348.JPG

IMG_1359.JPG

IMG_1360.JPG

IMG_1363.JPG

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *