DIY,Hæklet,Krea

Hæklet gåsebryst

Hæklenål 3,5

Inden i kagen, 2 stk.:
Hvidt garn:
1. 3 fm i en mr.
2. 2 fm i hver m (6) vend arbejdet
3. 1 fm, 2 fm i næste m, gentag (9) vend arbejdet
4. 2 fm, 2 fm i næste m, gentag (12) vend arbejdet
5. 3 fm, 2 fm i næste m, gentag (15) vend arbejdet
6. 4 fm, 2 fm i næste m, gentag (18) vend arbejdet
7. 5 fm, 2 fm i næste m, gentag (21) vend arbejdet
8. 6 fm, 2 fm i næste m, gentag (24) vend arbejdet
9. 7 fm, 2 fm i næste m, gentag (27) vend arbejdet
10. Hækl 18 fm langs den lige side af halvcirklen (18)
Skift til lys beige garn:
11.-13. 1 fm i hver m, vend arbejdet. (18)
Luk af.

Bund:
1. Lav 19 lm
2.-15. 18 fm (18)
Luk af.

Marcipan:
1. Lav 36 lm
2.-15. 35 fm (35)
Luk af

Hækl delene sammen, start med at hækle bunden og siderne sammen og derefter marcipanen på.

Flødeskumstop:
1. Lav 20 lm
2. Hækl 4 stgm i hver lm.
Luk af
Sy spiralen sammen så det bliver en lille “top”.

Blad:
1. Lav 6 lm
2. 1 fm, 3 stgm, 1 fm (5)
Bind de 2 ender sammen.

Sy bladet og flødeskumstoppen på som pynt.

Vidste du at du kan følge bloggen på bloglovin, Facebook og Instagram ?

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Anne-Louise siger:

    Hej 🙂 Så fint altså! Kan man bestille hos dig? Svar gerne pr. mail, tak

    1. Hej Anne-Louise
      Det kan vi godt finde ud af, jeg har sendt dig en mail 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *