Blog,Daniel,Daniel 1 år

Daniel : Sove-, Snakke-, Putte-dyr

Daniel er nu 1 år og 1½ måned, han både går og løber rundt over det hele og har ovenikøbet lært at kravle rigtig   😉

Han siger enkelte ord, som “se se se…” når han ser en fugl i haven eller han gerne vil have at man kigget på noget han har fundet. Han siger og “Hej” og “Tak“, eller nok nærmere “Daak“. Katten hedder stadig “Aaa Aaa“. Han forstå meget af det vi siger, vi kan sagten sige til ham at han skal gå ind i stuen og så går han der ind, eller at han skal finde Casper og så går han og leder efter ham.
Hvis der er noget han ikke vil ryster han på hoved, så man er ikke i tvivl om han f.eks. vil have mere mad eller mælk.

For første gang har Daniel sovet rigtig igennem. Han har ikke sagt en lyd siden han kom i seng omkring 19:30 til han stod op 5:15  🙂 Så jeg har bare sovet så godt i nat og håber på at det fortsætter, nu er vi da i hvert fald på rette spor. Han for stadig en sutteflaske inden han bliver lagt, han elsker bare den flaske, det er putte højdepunktet.

Han elsker at kramme og putte og vil gerne bæres, specielt først og sidst på dagen. Hans kanin er stadig hans et og alt, han har den med sig over alt og i vuggestuen kæmper de lidt med at holde den og sutten i hans kasse. Han er glad for at gå i vuggestue, men ikke så glad for at blive afleveret. Han er en rigtig lille vildbasse, der kravler op af alt og stiller sig i sofaen og på stole, der er masser at se til.

Han er bare super skøn  (L)

Daniel 1 år Daniel 1 år Daniel 1 år

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Mor siger:

    Den dejlige unge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *