Blog,Hæklet,Krea

Nissesok til Daniel

Jeg har været igang med at hækle Daniels nissesok. Den skulle jo være klar til 1. december, så det gik op for mig at jeg nok skulle til at få lidt fart på den hæklenål.
Jeg syntes det har været ret sjovt at lave den. Casper’s nissesok strikkede jeg, men jeg er simpelthen gået død i at strikke, så Daniels er hæklet. Jeg har ikke lavet den ikke ud fra nogen opskrift, bare sådan ud af hovedet, hvilket også betyder at jeg nogen gange har været nød til at pille nogle rækker op, men det har ikke været så slemt og det går jo alligevel hurtigt fremad (med en pind 5).

Jeg har broderet et “D” på så den er i samme stil som Caspers med “C” på. Jeg syntes det er nogle rigtig fine nissesokken og jeg er sikker på at Nissen nok skal komme forbi i nat med en lille gave 😉


  

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *