Blog

Påskeferie og fødselsdag

Ungerne og jeg har haft ferie inden påskedagene og vi har rigtig hygget os. Jeg har bare nydt at være hjemme med drengene og bare kunne lege, bage og klippe klistre.
Vi har været på legeplads, ude i haven og også en lille tur i biografen. Det var Daniels første tur i biografen, jeg havde valgt minimaxx, som er for de mindste, der lige skal lære det.. Han klarede 45 min ud af de 80 min, så var der for meget krudt og han sagde at nu var han færdig ? vi var afsted med faster Nette & Co. så Vi kunne gå ud med de små og så så Casper og onkel Alex filmen færdig, det var en rigtig god løsning.
Da Flemming så også havde fri gik han igang med at højtrykspule vores terrasse, det blev bare så flot – det ligner at vi lige har fået lagt nye fliser. Det tog lidt længere tid end vi havde regnet med – så vi mangler stadig foran og bagved huset, men det skal nok blive fint også.
Lørdag var vi til barnedåb, drengenes lille kusine Lena skulle døbes, hun var så fin i sin dåbskjole og klarede dagen så fint.
Søndag havde jeg fødselsdag og havde en rigtig hyggelig dag, med min skønne familie. Vi fik besøg af Nette og Theo, så drengen legede og vi fik drukket kaffe ? ☕
Dagen efter holdt vi så Daniel og min fødselsdag for familien, det var en rigtig dejlig dag, med masser af boller, kage og gaver. Daniel fik sig en fin løbecykel, som vi skal til at øve med, det skal han nok hurtig lære ? Jeg fik 2 fine tørlæder og penge til puder og billeder til stuen. Min mor havde købt en hel masse påskeæg, så der var også tid til æggejagt i haven for alle drengene, det syntes de var rigtig sjovt ?

Nu er endnu en uge igang, men ikke en helt normal uge, da jeg har sidste dag på arbejdet på torsdag og starter nyt job fredag – det bliver meget spændende og jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle de nye mennesker jeg skal arbejde sammen med ?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *