Blog,Heidi bliver mindre

Stille og roligt den rigtige vej

Det går stille og roligt nedad med vægten, jeg for talt kalorier hver dag, har dog lige haft et par enkelte dage hvor jeg ikke fik skrevet noget ned. Mit mål er omkring 1200 kalorier om dagen, men mit gennemsnitlige indtag ligger på ca. 1500, så der er stadig plads til forbedringer. Til gengæld  ligger min gennemsnitlige kalorie forbrænding på omkring 2300, så det ser jo fint nok ud.

 

Det fungere faktisk rigtig fint for mig at tælle kalorier, jeg kan godt lide at kunne kigge på tal og grafer – selvfølgelig helst nedadgående grafer.IMG_20160221_131037
I løbet af de sidste 2 uger har jeg fået overvindet min trang til sukker og jeg er ikke lige så lækker sulten mere som jeg var for 2 uger siden, selvfølgelig komme chokoladetrangen stadig over mig, men sidst det skete fik Flemming heldigvis talt mig fra det  (*)
Jeg har besluttet mig for ikke at spise noget efter kl 20, så fra drengen er blevet puttet er det kun vand og måske lidt light sodavand der kommer indenbors. Det var tit der jeg gik i slik skuffen og spiste af Caspers slik  🙁

Jeg er desværre faldet af på den med at cykle, og besluttede i går at jeg skal igang igen, det går jo meget hurtigere når man træner samtidig og ikke kun tæller kalorier. Så i aften er det planen at jeg igen skal cykle 30 min  🙂

21

Billederne er taget fra min Fitbit.
Er der andre derude der også bruge MyFitnessPal eller Fitbit ?

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Hej Heidi – nu skriver jeg også lige herinde. Min træner på foodfik.dk hun har også rådgivning online – tjek hendes hjemmeside ud. Kan varmt anbefale hende.

    1. Tak Anette, jeg vil prøve at se på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *