Blog,Casper 7 år

Casper 7 år

I går blev Casper 7 år, og han havde en rigtig dejlig fødselsdag.

Vi holdt hans fødselsdag for familien i lørdags, det var en fantastisk dag og han fik nogle rigtig fine gave. Af os fik han sin egen computer, det syntes han var vildt sejt og han har spillet computer hver gang han har haft chancen for det ? Udover computeren fik han spejder spisesæt, rulleskøjter + beskyttelses udstyr, walkie talkie, sejt tøj, Minecraft spil til pc, en transformer og en cykel. Virkelig mange flotte gaver – han er bare så heldig.

Søndag holdt vi fødselsdag for drengene i klassen, der var en del kaos. Så håber på det bliver bedre i 1. klasse, til næste fødselsdag. Vi holdt fødselsdagen i haven og havde planlagt skattejagt med slikposer som skat.

På selve dagen, i går, havde han ønsket at få pandekager til morgenmad, så det fik han selvfølgelig. I skolen delte han popcorn ud (han var så heldig at der var fælles uddelings dag, lige på hans fødselsdag). Da han kom hjem fra skole hygge han computer med sin far… og til aftensmad ønskede han selvfølgelig pizza ? og flere pandekager til dessert (godt jeg havde lavet en stor stak til morgenmaden).

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Det var en rigtig dejlig fødselsdag i lørdags og hvor var det dejligt med alle de skønne unger. Casper var jo også rigtig glad og var vild med alle gaverne. Dejligt at han har haft nogle skønne dage, trods kaos- fødselsdagen om søndagen. Drenge…… Næste år må der nok flere voksne med til at styre tropperne.
    Snart kan det blive Daniels tur. Godt du samler erfaring
    ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *